Platsjakten

Vi vill fira Vilhelminas nya platsvarumärke med er, genom att uppleva just platsen vi bor på!

Därför drar vi igång en tävling! Från söndag 28/6 kl. 09.00 kan du i sann orienteringsanda leta ledtrådar med hjälp av en karta. Ledtrådarna pekar tillsammans ut den sista dolda platsen!

Tävlingen genomförs på tre platser i kommunen – Saxnäs, Dikanäs och Vilhelmina. Du som deltar väljer en av dessa orter att tävla på.

Hur tävlar du?

För att tävla behöver du en mobiltelefon med en app för att skanna QR-koder, samt en karta för den ort du tävlar på som du hittar här.

Kartor släpps söndag klockan 09.00.

Karta, Dikanäs 

 

 

Karta, Saxnäs

 

Karta, Vilhelmina

 

Kartan innehåller ett antal punkter där du ska söka reda på en liten QR-kod. Det spelar ingen roll i vilken ordning du hittar ledtrådarna, och samtliga ledtrådar pekar mot en sista plats som inte finns på kartan, där du som är först kan vinna ett riktigt fint pris.

Med hjälp av en QR-app på din mobil skannar du av koden och får upp en film. I filmerna berättar Vilhelminabor varför de gillar just denna plats på jorden och avslutar med en ledtråd.

Notera ledtrådarna och låt QR-koden sitta kvar på sin plats för nästa deltagare. När du med hjälp av ledtrådarna listat ut vad den sista platsen är, bege dig dit och sök rätt på den sista dolda QR-koden. Där får du veta huruvida du vunnit eller inte, och hur du går tillväga för att underrätta oss.

Vi rekommenderar att tävla till fots eller cykel, då vissa platser kan vara svåra att nå med bil. 

Vad står på spel?

Förutom en trevlig dag (eller flera) utlovar vi superfina priser som ger dig en oförglömlig upplevelse av vår plats i form av ett presentkort värde 4 000 kronor hos ett lokalt upplevelseföretag.

Saxnäs: Valfri naturupplevelse hos Stalo Adventures.

Dikanäs: Valfri matupplevelse hos Kittelfjäll Wärdshus.

Vilhelmina: Valfritt eventpaket hos D Experience.

Du som deltar har efter tävlingen möjlighet att hämta ut en gåva på Vilhelmina Turistbyrå från och med tisdag 30/6. Tänk på att turistbyråns personal under sommaren kan vara ute på uppdrag för att möta besökare, så åker du långväga kan det vara klokt att ringa först, 0940-398 86.

Kontakt

Har du upptäckt ett fel, såsom att ett lösenord till en QR-kod är fel? Då kan du ringa 0940-144 99 för att anmäla felet.

Den här hemsidan använder sig av cookies.